top of page

Training: Aandelen waarderen

Bijgewerkt op: 7 apr. 2023

Ik heb een training gemaakt om de prijs van een aandeel te kunnen bepalen met behulp van ChatGPT. In deze training laat ik precies zien hoe je ChatGPT kunt gebruiken om zelf bedrijven te waarderen.


ChatGPT heeft mij geholpen om 90% productiever te zijn en betere analyses en berekeningen te maken. Normaal maak ik de berekeningen zelf maar inmiddels hoeft dat niet meer.


In deze training leer je hoe je chatGPT effectief kunt inzetten voor je eigen waardering en tot een prijs te kunnen komen voor elk aandeel. Je leert hoe je chatGPT kunt activeren, hoe je duidelijke en relevante vragen kunt stellen, hoe je de antwoorden van chatGPT kunt interpreteren en hoe je de kwaliteit en nauwkeurigheid van chatGPT kunt verbeteren door eigen input.


De training is alleen voor leden beschikbaar.


Laat even in de comments weten wat je van de training vindt. Ik hoop dat je er lekker veel van leert en het jou net zo productief maakt als ik! Nog geen lid? Dit kan hier!

Wil je meer lezen?

Abonneer je op debelegger.nl om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

11 opmerkingen

11 Kommentare


Unknown member
14. Mai 2023

Kan het kloppen dat de P/E ratio en P/S ratio niet overeen komen met de data van jouw filmpje? Heb overigens wel dezelfde koers gebruikt en hetzelfde hoeveelheid uitstaande aandelen. Bij mij komt ChatGPT op P/E 15,47 en P/S 4,77.


Gefällt mir

sefjil
09. Apr. 2023

Top Rabi en dit is nog maar chatGPT 3,5 volgens mij en moet GPT 4 nog komen. Maar eigenlijk is chatGPT 3.5 al heel goed.

Gefällt mir

JapieKanarie
JapieKanarie
08. Apr. 2023

Heldere en waardevolle video! Ik heb wel echt nog veeeeel te vaak dat ChatGPT fouten maakt in de berekeningen en ook op de aller raarste momenten (als in ene moment juist berekenen en in volgende tabel is bijv ineens de omzet een ander getal. Als je daar heel scherp op bent en de berekeningen narekent, kan het wel waarde toevoegen aan het waarderen.

Gefällt mir

degroottrade
06. Apr. 2023

Ik vindt deze training heel handig en een beter alternatief voor spreadsheets. Alleen jammer dat de AI niet altijd dezelfde tabellen maakt, maar dat is geen groot probleem. Bedankt!

Gefällt mir

yannick_bos
04. Apr. 2023

Waardevolle uitleg! Misschien een idee om je prompts te delen, zodat deze manier van waarderen in ChatGPT gemakkelijk door alle leden gebruikt kan worden?

Gefällt mir

Net binnen..

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page