top of page

Hoge spaarrente voor nieuwe Bunq-gebruikers in 2024

Bijgewerkt op: 9 aug.

In het kort:

  • Voor nieuwe spaarders biedt Bunq tijdelijk een variabele bonusrente van 3,36% tot €100.000.

  • Deze rente wordt wekelijks uitbetaald en wordt begin 2025 opnieuw berekend.

  • Bunq focust erg op het maken van een duurzame impact maar tegelijk zeer interessante spaarrente voor de klanten.

Met een officiële bankvergunning sinds 2014 biedt Bunq een breed scala aan financiële producten en diensten. Bunq biedt een zeer concurrerende spaarrente voor nieuwe spaarders op dit moment. Als je je na 1 juli 2024 aanmeldt, ontvang je een variabele bonusrente van 3,36% op je gehele spaarsaldo tot €100.000 tot 31 december 2024. Dit is aanzienlijk hoger dan de basisrente van 2,16% die geldt voor bestaande spaarders tot hun drempelbedrag.


Nieuwe spaarders (na 1 juli 2024):

  • Rente: 3.36% variabele bonusrente tot €100.000 tot 31 december 2024.

  • Voorwaarden: Geen drempelbedrag, alle spaargelden profiteren van de bonusrente.


Bestaande spaarders (Voor 1 juli 2024):

  • Rente: 2.16% basisrente tot het drempelbedrag (hoogste saldo tussen 1 januari en 30 juni 2024).

  • Bonusrente: 3.36% op saldo boven het drempelbedrag tot 31 december 2024.

  • Herberekening: Op 1 januari 2025 wordt het drempelbedrag opnieuw vastgesteld op basis van het hoogste saldo tussen 1 juli en 31 december 2024.


Bunq biedt een ongekend eenvoudige manier om een bankrekening te openen. Het proces neemt slechts vijf minuten in beslag en kan volledig worden voltooid met je telefoon en een identiteitsbewijs. Deze snelheid en eenvoud zijn ideaal voor de moderne gebruiker die geen tijd wil verliezen met bureaucratische rompslomp.



Het openen van gedeelde rekeningen met bunq is eveneens eenvoudig en kan ook al binnen enkele minuten worden geregeld. Dit is ideaal voor gezinnen, vrienden of huisgenoten. Bovendien biedt de bunq-app uitgebreide tools voor budgettering en uitgaven beheer. Je kunt zelfs externe bankrekeningen toevoegen voor een volledig overzicht van je financiën.


Elke transactie met een bunq-pas draagt bij aan de aanplant van bomen in Kenia, dankzij de samenwerking met veritree. Bunq-gebruikers hebben al meer dan 19 miljoen bomen geplant. Daarnaast is je geld veilig dankzij de Europese bank licentie van bunq, wat betekent dat tegoeden tot €100.000 verzekerd zijn door het Nederlandse Depositogarantiestelsel (DGS).


Bunq biedt verschillende abonnementen, van gratis opties zoals Easy Card en Easy Savings tot meer uitgebreide betaalde plannen zoals Easy Bank Pro en Easy Bank Pro XL. Elk abonnement biedt unieke voordelen, zodat er voor elke gebruiker een passend plan is.


Easy Card: Gratis internationale creditcard.


Easy Savings: Gratis spaarrekening met 3.36% rente.


Easy Bank: Mobiele bankrekening voor €3,99 per maand.


Easy Bank Pro: Uitgebreide bankdiensten voor €9,99 per maand.


Easy Bank Pro XL: Premium diensten inclusief reisverzekering voor €18,99 per maand.


Bunq biedt bij elk plan minimaal één gratis betaalpas, met extra fysieke passen voor betaalde plannen. Deze passen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan Apple Pay of Google Pay, waardoor je direct kunt beginnen met betalen. Dit maakt het gemakkelijk om zowel online als offline betalingen te doen zonder gedoe.


Een van de unieke functies van bunq is de mogelijkheid om tot 25 IBAN-rekeningen aan te maken binnen de app. Dit is handig voor zowel persoonlijk gebruik als zakelijk gebruik, vooral voor diegenen die regelmatig met meerdere valuta's werken. Bunq ondersteunt 22 verschillende valuta's, wat een grote flexibiliteit biedt voor internationale transacties.


Kortom, Bunq biedt een flexibele en moderne benadering van bankieren met aantrekkelijke rentetarieven, gebruiksvriendelijke functies en een sterke focus op duurzaamheid.

Коментари


Net binnen..

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page