top of page

De hoogste spaarrente van Europa

In het kort:

  • Distingo Bank biedt een nominaal rentetarief van 3,33% per jaar met een effectief tarief van 3,37% per jaar.

  • De bank heeft een depositogarantie tot € 100.000 per rekeninghouder.

  • Er zijn geen kosten verbonden aan het openen of beheren van een spaarrekening bij Distingo Bank.

In de huidige financiële markt is het vinden van een aantrekkelijke spaarrente een uitdaging. Veel banken in Nederland bieden lage rentes, wat spaarders dwingt om alternatieven te zoeken die beter rendement bieden. Distingo Bank, een merknaam van CREDIPAR S.A., de Franse spaartak van de in Hoofddorp gevestigde Stellantis Group, biedt een van de hoogste spaarrentes in Europa. Met een effectief rentetarief van 3,37% per jaar trekt Distingo Bank de aandacht van veel spaarders die op zoek zijn naar veilig en rendabel sparen.


Distingo Bank werd opgericht in 2013 en maakt deel uit van de Stellantis Group, een autobouwer die merken als Peugeot, Citroën, FIAT en Opel omvat. De bank gebruikt haar expertise in autofinancieringen, verzekeringen en andere klantgerichte diensten om concurrerende spaarproducten aan te bieden. Deze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de klanten van de Stellantis-merken.



Frankrijk, waar Distingo Bank is gevestigd, is een van de sterkste economieën ter wereld en een belangrijke speler in de Europese financiële sector. Het land heeft een AA-rating van Standard & Poor’s, wat wijst op een zeer sterk vertrouwen in de financiële stabiliteit en de capaciteit om aan financiële verplichtingen te voldoen. Deze sterke economische basis geeft extra zekerheid aan spaarders bij Distingo Bank.


De top 3 hoogste spaarrentes op spaarrekeningen in Europa:

BRON: Raisin


Distingo Bank biedt een nominaal rentetarief van 3,33% per jaar, met een effectief tarief van 3,37% per jaar dankzij rente-op-rente effect. De rente wordt elk kwartaal bijgeschreven, wat betekent dat spaarders elk kwartaal kunnen profiteren van samengestelde rente. Het rentetype is variabel, wat inhoudt dat de rente kan veranderen afhankelijk van de marktomstandigheden.


De bank biedt een depositogarantie tot € 100.000 per rekeninghouder per bank, wat betekent dat spaargelden tot dit bedrag zijn beschermd. Dit geeft spaarders extra zekerheid dat hun geld veilig is, zelfs in het geval van financiële problemen bij de bank. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het openen of beheren van een spaarrekening bij Distingo Bank.


Een van de grootste voordelen van sparen bij Distingo Bank is dus de hoge spaarrente. Met een effectief rentetarief van 3,37% per jaar biedt de bank een van de hoogste rentes in Europa. Daarnaast zijn er geen kosten verbonden aan het openen of beheren van de spaarrekening, wat betekent dat spaarders geen verborgen kosten hoeven te vrezen.


Een ander belangrijk voordeel is de flexibele toegang tot spaargelden. Spaarders kunnen op elk moment hun geld opnemen zonder extra kosten, wat een groot verschil maakt in vergelijking met sommige andere spaarproducten die opnames beperken of kosten in rekening brengen.



Distingo Bank biedt een aantrekkelijk alternatief voor spaarders die op zoek zijn naar een hoog rendement en flexibiliteit. Met een effectief rentetarief van 3,37% per jaar, geen kosten en een depositogarantie tot € 100.000, is het een veilige en rendabele keuze voor spaarders in Europa. De sterke economische basis van Frankrijk en de transparantie en innovatie van Distingo Bank maken het een betrouwbare partner voor het beheren van spaargelden.


Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar rens@debelegger.nl

Net binnen..

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

Copyright © 2023 •

Alle rechten voorbehouden - Amsterdam - 0619930051

Disclaimer
Let op: Beleggen brengt risico's met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Niets hier mag worden beschouwd als financieel advies.. Voor advies over je persoonlijke situatie kun je het beste een adviseur inschakelen.

  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page