top of page

Bizar: Dit is de duurste villa op Funda

Bijna iedereen kijkt wel eens naar de duurste en mooiste huizen op Funda. Sinds kort staat de duurste woning op het platform te koop: een adembenemende villa aan het water in Vinkeveen. Dit meesterwerk van luxe en elegantie is niet zomaar een huis, maar een plek waar je fantasie tot leven komt. Elk detail straalt exclusiviteit en verfijnd design uit. Met een vraagprijs van maar liefst €19.000.000 biedt deze villa alles wat je je maar kunt wensen—en eigenlijk nog wel meer.


De makelaar, gespecialiseerd in luxe onroerend goed, omschrijft deze villa als een "James Bond style villa", en dat is absoluut geen overdrijving. Van buitenaf trekt de woning al meteen de aandacht, met paarse verlichting die de strakke lijnen van de moderne architectuur accentueert. De villa straalt een moderne, futuristische sfeer uit en zet direct de toon voor wat je binnen kunt verwachten. Met een woonoppervlak van maar liefst 1.100 m², gelegen op een terrein van bijna 10.000 m², biedt dit huis ruimte in overvloed.

Binnenin gaat het luxe leven verder. De nieuwe eigenaar kan zich verheugen op acht royale slaapkamers, elk voorzien van moderne natuurstenen badkamers—zeven in totaal. Maar dat is nog maar het begin. Voor degenen die hun zaken graag vanuit huis regelen, is er een privé-kantoor met een conferentieruimte, ideaal voor werkvergaderingen of om belangrijke gasten te ontvangen in stijl. En als je jezelf wilt verwennen, is er een heuse ‘master-floor’, een verdieping die is ontworpen met de allure van een Presidential Suite in gedachten.

En maak je ook vooral geen zorgen over al dat traplopen in dit gigantische huis. Een lift zorgt ervoor dat je alle verdiepingen met gemak kunt bereiken. De bouwers hebben aan alles gedacht om een comfortabel en luxueus verblijf te waarborgen.


Voor de echte levensgenieters is dit huis dus echt een paradijs. Van een eigen fitnessruimte tot een privé-wellness met twee verwarmde jacuzzi’s, dit huis is volledig ingericht op ontspanning en verwennerij. En voor degenen die liever een frisse duik nemen, biedt deze villa een unieke zwemervaring: je kunt van het binnenzwembad doorzwemmen naar buiten via een speciale doorgang naar het buitenbad. Het binnenbad bevat zelfs een aquarium, wat een exotisch en rustgevend element toevoegt aan het design.

Hou je meer van het bruisende nachtleven? Ook dan stelt deze woning niet teleur. De villa beschikt over een eigen nachtclub, waar je privéfeestjes kunt organiseren zonder ooit je huis te hoeven verlaten. Buiten is het net zo indrukwekkend. Een boothuis met een eigen gastenverblijf, een privé-strand en een beachhouse vormen het decor voor zomerse dagen aan het water. Een dakterras groot genoeg voor grote evenementen maakt dit landgoed af. Of je nu van rustig loungen houdt of graag groots uitpakt met feesten, in deze villa kan het allemaal.


Met een prijskaartje van €19.000.000 is deze villa allesbehalve een impulsieve aankoop. Maar voor wie op zoek is naar ultieme luxe, ruimte en stijl, biedt dit huis meer dan je ooit zou kunnen dromen. Het is een plek waar iedere kamer en elke hoek met zorg is ontworpen, met oog voor detail en een onmiskenbaar gevoel van exclusiviteit.


Als je nieuwsgierig bent naar hoe het leven in deze VIP-villa eruit zou zien, kun je meer details en foto’s bekijken op de Funda-pagina. Hier krijg je een kijkje in onder andere de imposante wenteltrap, de indrukwekkende champagnekast en de enorme keuken—allemaal ontworpen om een luxe levensstijl mogelijk te maken.


Rendabel beleggen in vastgoed (zonder een bank te beroven)

Het prijskaartje van bovenstaande villa is gigantisch, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om succesvol te beleggen in vastgoed. Een interessante optie die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, is het beleggen in vastgoedfondsen. Dit biedt een unieke kans om met relatief weinig geld toch te investeren in de vastgoedmarkt.


Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van vastgoedfondsen is het potentieel voor stabiele en aantrekkelijke rendementen. Dit komt door de combinatie van vaste huurinkomsten en de mogelijke waardestijging van het vastgoed binnen het fonds. Voor beleggers die op zoek zijn naar een passief inkomen, bieden deze fondsen een mogelijk interessante investering. Het vastgoed in het fonds wordt specifiek door vastgoedexperts en professionals onderzocht en aangekocht en als belegger ontvang je periodiek een mooi dividend-inkomen.


Wil je meer weten over de beste vastgoedfondsen in Nederland en België? Lees dan ons uitgebreide artikel over de beste vastgoedfondsen.



Comentarios


Net binnen..

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief!

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page